El Ple de Solsona vota aquest vespre la convocatòria de dues línies d’ajut per fomentar l’accés a l’habitatge

S’obriran la setmana que ve i tenen una dotació total de 100.000 euros, ampliable si es fa necessari. D’una banda, l’atorgament de subvencions directes als joves d’entre 18 i 35 anys per a la realització d’obres a l’habitatge a compte del preu de l’arrendament. De l’altra, es convocaran les subvencions per a propietaris de pisos desocupats que facin obres de reforma o millora per destinar-los a lloguer social. En tots dos casos es concedirà un 50% de la despesa amb un màxim de 6.000 euros per habitatge.

Un altre punt de l’ordre del dia és per deixar sense efecte l’acord del maig passat de suspensió de la tramitació de llicències i autoritzacions per a activitats relacionades amb associacions o clubs socials de cànnabis. Hi ha diverses sentències judicials que creen jurisprudència i que no permeten que ajuntaments i comunitats autònomes ho regulin.

En la sessió d’avui hi ha dues qüestions urbanístiques: la modificació del traçat del camí de Cal Sastre Quel, a la partida de Sant Honorat, i la modificació de la fitxa del POUM del catàleg de masies corresponent a Cabana Blanca, situada en aquesta mateixa zona del Vinyet. Així mateix, es votarà la modificació dels estatuts del Congiac, el Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya del qual forma part el consistori.

El Ple d’aquest vespre és el primer que se celebra amb el nou horari, a 2/4 de 8. Si no hi ha cap impediment tècnic el podreu seguir en directe per aquesta emissora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *