El ple de Solsona dona llum verda a la petició del traspàs d’un tram de la carretera de la Llosa a la Generalitat

Va ser en la sessió d’ahir al vespre amb els vots favorables de l’equip de govern, d’Esquerra i la CUP; i Junts.

La intenció de l’Ajuntament és demanar el canvi de titularitat per agilitzar la construcció d’una rotonda a l’altura de l’Escola El Vinyet. És un tram de poc més d’un quilòmetre que desencallaria una obra projectada per la Diputació de Lleida des de fa més de dos anys. El regidor d’Urbanisme, Joan Parcerisa, explicava la inversió que la Generalitat hauria de fer abans d’executar el traspàs:

Des de l’oposició, la portaveu de Junts, Núria Bonet, retreia al govern que fa 15 anys que se sabia on s’ubicaria l’escola i aquesta rotonda ja podria estar construïda des de fa temps. Bonet considera que aquesta és una mostra més que s’actua sobre la marxa i sense planificació:

En la mateixa línia s’expressava el portaveu de Treballem per Solsona, Marc Barbens, que retreia el retard de les obres a l’equip de govern:

Barbens considera que el traspàs de la carretera és un regal enverinat, en el sentit que és una despesa més que s’afegirà al pressupost municipal. L’alcaldessa, Judit Gisbert, va reconèixer que un traspàs de carretera no és cap regal, però defensa que si això permet escurçar el llarg camí per tirar endavant la rotonda del Vinyet, això ja ho compensa i es compromet a fer tot el possible perquè aquest projecte tiri endavant.

Treballem per Solsona es va abstenir a la votació, però va acabar prosperant amb els vots favorables de l’equip de govern, d’Esquerra i la CUP, i els de Junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *