El nucli antic recupera el protagonisme com a escenari del Carnaval

Ja s’ha fet públic el programa d’actes de la propera edició de la festa, que arrencarà el cap de setmana del 10 de febrer amb els actes previs i viurà el gruix de propostes entre el 16 i el 22 de febrer. Tornen a la plaça Major els actes més singulars com la proclamació del Mata-ruc d’honor, la bramada i els ballets de dissabte al vespre i el sermó i els ballets de diumenge. Altres canvis són que el Dinar Jove es farà a la plaça de Sant Pere i la Festa Neó a la plaça de la Catedral. El president de l’Associació de Festes del Carnaval, Àlex Vilanova, destaca el retorn al nucli antic:  

També es recuperen actes del carrer de les comparses, com el concert d’Antonio el Remendao al carrer de Sant Cristòfol de dissabte a la nit en el marc de l’Olímpics Fest. Es mantenen al programa propostes incorporades l’any passat com L’Ou Com Balla, Festa-Fotre Vol. 2 i la Benvinguda del Carnestoltes Infantil. El Ball al Lloro seguirà a la plaça del Camp dissabte a la tarda i la Kina Ressaka del diumenge a la tarda es restringeix a majors d’edat en tant que les proves estan pensades per a adults i hi ha regals consistents en begudes alcohòliques.

La botiga del Carnaval s’ubicarà enguany a Lo Cal Boig amb entrada pel carrer de les Llices. Els socis hi tindran accés exclusiu entre el 3 i el 5 de febrer. A partir del dia 6 i fins al 14, estarà oberta al públic general.

Podeu trobar tota la programació detallada sobre el Carnaval a l’adreça app.carnavalsolsona.com, les xarxes socials o el canal de Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *