El nou disc de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, entre les vint propostes de l’Obrador d’arrel de la Fira Mediterrània de Manresa

Es tracta d’un espai de creació artística a partir de la cultura popular i tradicional. Aquest any el projecte acull noms reconeguts com ara Roger Mas, Marc Parrot o Arnau Tordera, però, un cop més, també aposta pels artistes emergents.

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi es retrobaran amb la Mediterrània 13 anys després d’estrenar el seu projecte conjunt i en presentaran una segona part. El cantautor solsoní en revela els detalls:

D’altra banda, hi haurà noves formacions que s’estrenaran a la Mediterrània de Manresa gràcies al nou programa d’impuls a la música d’arrel, que pretén catapultar nous artistes del territori que tot just comencen. De fet, aquesta és una de les novetats d’aquest any, després que en edicions passades es fes el mateix però amb un programa d’impuls a la dansa. Tot i les novetats, l’essència de l’obrador no canvia. Ho explica el seu director, Jordi Fosas: 

La quarta edició de l’Obrador està repartida en tres blocs diferents: l’Obrador internacional, amb dues propostes; arts en viu, amb 15 espectacles; i propostes en comunitat, amb 3 projectes. També hi haurà 8 propostes musicals, 8 més de dansa i 4 de memòria i llegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *