El Museu de Solsona posa a la venda entrades en línia

Ho fa a través de la plataforma del Patronat de Turisme del Solsonès, que el Consell Comarcal ha posat a disposició de les entitats de forma gratuïta durant aquest estiu. La venda anticipada en línia permetrà facilitar i agilitzar l’accés dels visitants al museu.

D’altra banda, el Museu ofereix un servei de visites guiades els dissabtes a les 12 del migdia. De la mà dels tècnics de l’equipament, es podran conèixer tots els detalls de l’exposició permanent, des de la prehistòria fins a l’època moderna. Aquesta visita també es pot reservar a través de la plataforma de venda d’entrades telemàtica. Al marge d’això, també es realitzen visites guiades concertades per a grups amb cita prèvia qualsevol dia de la setmana. Cal trucar prèviament al 973 48 21 01 o bé enviar un correu electrònic a museu@museusolsona.cat.

Recordem que l’equipament ha obert portes aquest cap de setmana amb l’estrena de l’exposició temporal “El Solsonià. Viure i morir al neolític mitjà”. Al voltant d’aquesta mostra s’han programat dues activitats familiars titulades “Travessa la línia i viu l’arqueologia” que es poden realitzar en l’horari de l’equipament. La primera proposta és “Pren la guia de paper i investiga”. Seguint les indicacions d’una guia, els més petits podran experimentar amb llavors, ossos i eines i compartir-ne els resultats com a autèntics científics. També s’hi pot trobar un espai amb contes i àlbums il·lustrats sobre la prehistòria, la línia del temps o el cos humà cedits per la biblioteca Carles Morató. La segona activitat és “Fes d’arqueòleg”. El Museu convida els més petits a excavar, documentar, fotografiar i dibuixar com ho fan els arqueòlegs a partir d’una reproducció de la cista del Camp de la Bruna de Lladurs.

Per a realitzar les activitats familiars, cal reserva prèvia trucant al 973 48 21 01 o enviant un correu electrònic a museu@museusolsona.cat. Són gratuïtes i es realitzen per unitats familiars o anàlogues. Cal que els majors de 6 anys portin mascareta i el Museu facilitarà gel hidroalcohòlic per a les mans i uns guants per poder manipular el material, que es netejarà posteriorment per a qui vingui després. A més, hi haurà premis per a les famílies que facin la feina ben feta. Podeu consultar tota la informació al web museusolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *