El grup comarcal de Junts no vol que el CatSalut assumeixi la gestió del Centre Sanitari perquè tem que es converteixi en un “simple CAP”

La formació ha argumentat els motius pels quals no ha signat la carta de compromís del nou model de gestió de l’equipament, que qualifica de brindis al sol. Per a ells, l’escrit obre la porta que la gestió no es dugui a terme des del territori, la qual cosa consideren una línia vermella que no es pot creuar abans d’asseure’s a parlar amb altres actors. El grup comarcal de Junts acusa l’executiu d’haver perdut els últims 7 anys l’oportunitat de millorar i assegurar un bon model de gestió que incorpori els recursos, els professionals i la infraestructura necessària. Finalment, argumenten que el document que s’ha presentat per signar feia esment a dos annexos que no se’ls han facilitat que detallaven els serveis que es presten al Centre Sanitari i la plantilla de treballadors. Isabel Pérez és la portaveu de Junts al Consell Comarcal:

Pérez ha instat els altres grups comarcals a exposar el seu posicionament, especialment l’Agrupació d’Electors Independents. Consideren que és contradictori que el president del Consell d’Alcaldies i batlle d’Olius, Antoni Márquez, que forma part del grup, aparegui a la foto amb els signants del text i uns dies després aparegui un comunicat de Junts Solsonès, del qual també n’és membre, manifestant-se en contra d’aquest acord. A més, l’alcalde de Lladurs, Daniel Rovira, ha explicat que Márquez va comunicar als alcaldes que formaria part de la taula de treball, cosa que veien de bons ulls. En canvi, critica que el president del Consell d’Alcaldies signés l’acord:

 El grup comarcal de Junts es compromet a seguir treballant per evitar que es perdin especialitats o qualitat en el servei que facin que la ciutadania s’hagi de desplaçar fora del Solsonès per rebre atenció sanitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *