El futbol solsoní estrena aquest cap de setmana la gespa renovada del camp de futbol

Ho va explicar ahir al ple el regidor d’Esports, Joan Parcerisa, que va relatar que des de dimarts les instal·lacions esportives ja han tornat  a l’activitat i s’hi ha pogut fer entrenaments. A banda del canvi de la gespa del terreny de joc, s’han millorat els vestuaris i s’han renovat els seients amb els colors del Club Futbol Solsona.

Junts per Solsona ha estat especialment crítica amb els retards en aquest projecte. Ho posa de manifest el portaveu, Marc Barbens:

El regidor d’Esports, Joan Parcerisa, argumenta que des de l’Ajuntament s’ha fet tot el possible per donar celeritat a les obres:

Per la seva banda, des d’Alternativa per Solsona-CUP demanen a l’executiu que es depurin responsabilitats amb l’empresa adjudicatària. Pilar Viladrich:

Pel que fa a les intervencions pendents al camp de futbol que apuntava Barbens, el regidor d’Esports ha explicat que ha recollit les peticions del club i ha establert una llista de prioritats que s’aniran executant a mesura que hi hagi disponibilitat pressupostària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *