El Festival Espurnes Barroques tanca la sisena edició amb tres propostes demà al nord del Solsonès

Demà a 2/4 de 12 del migdia, el protagonista serà el retaule dels Colls de l’església parroquial de Sant Llorenç de Morunys. El grup emergent The Ministers of Pastime hi oferirà un concert titulat “La cambra de les meravelles” mentre que la productora OMEN, del solsoní Arnau Abella, farà dansar a través del videoart la iconografia de la capella dels Colls. La proposta es tancarà amb un tast de productes de Biolord i la Formatgeria Valette.

Demà a les 6 de la tarda es proposa una passejada pels paratges més singulars de Canalda de la mà del geògraf Marcel Camps. Se sortirà del Zoo del Pirineu i, en acabar, degustaran la Bassadòria i l’Espurna, la infusió i la galeta del festival. Si la pluja ho permet, a 2/4 de 8 del vespre, l’amfiteatre del Zoo del Pirineu serà l’escenari de l’espectacle “A vol d’ocell”. Els protagonistes seran una òliba, un xoriguer i un duc i el clavecí d’Inés Moreno, que estrena una obra de Joan Magrané que parlarà d’ocells encarregada per Espurnes Barroques. L’acte es tancarà amb un tast del restaurant El Monegal i vins de Roc Falcon.

Diumenge el festival es trasllada a l’Anoia, amb un concert al matí a la capella de la Puríssima Concepció de Pujalt i a la tarda, l’actuació de cloenda a l’església de Santa Maria dels Prats de Rei. Per a més informació i entrades podeu consultar el web espurnesbarroques.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *