El Festival Espurnes Barroques aterra aquest diumenge a Pinós

Encara queden entrades pel concert de diumenge a 2/4 de 12 al Santuari de Pinós amb el conjunt vocal masculí Lorem Ipsum. Interpretaran el programa Alma, constituït per motets i cançons del segle 16, quan el santuari es va convertir en lloc de peregrinació arran d’una aparició mariana. El concert s’acabarà amb trufes barroques i vi piment.

A la tarda, ja amb les entrades exhaurides, Joan Vilamala explicarà les particularitats dels cinc retaules de Sant Pere de Matamargó, mentre es tasten cinc varietats de Cafès Gener i es gaudeix d’una breu actuació de Lorem Ipsum. Dilluns al matí, aquesta mateixa formació serà l’encarregada de fer un taller a l’alumnat de la ZER El Solsonès al Miracle.

Les entrades pel concert de Pinós es poden comprar anticipadament al preu de 15 euros al web espurnesbarroques.cat. També n’hi ha de disponibles per les actuacions d’Esparreguera de divendres i de Súria de diumenge, mentre que les entrades ja estan exhaurides pel concert al Santuari del Sant Dubte d’Ivorra de dissabte.

Fins ara, més de 1.000 persones han gaudit de les propostes d’Espurnes Barroques. En aquest penúltim cap de setmana, compartiran protagonisme la música de Haydn i la xocolata. Dissabte, a Esparreguera, el pastisser i escultor Marc Suárez explicarà com ha reproduït el retaule de Santa Eulàlia destruït durant la Guerra Civil en una escultura de xocolata de 80 centímetres d’alçada, que es repartirà entre el públic assistent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *