El Departament de Territori i Sostenibilitat i els ens locals constitueixen la Taula de Mobilitat de la Catalunya Central

Es tracta d’un òrgan participatiu per a la gestió i elaboració dels instruments de planificació de la mobilitat en aquest àmbit territorial. Durant aquesta primera sessió telemàtica han acordat la formació d’un grup de treball tècnic per analitzar els diversos aspectes de la mobilitat i també a incorporar en un espai de treball associacions i entitats del territori.

Formen part de la Taula de Mobilitat de la Catalunya Central representants del Departament de Territori i Sostenibilitat, els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, Osona i el Solsonès; els ajuntaments de Berga, Manresa, Moià, Solsona i Vic i l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona. Entre les funcions d’aquest òrgan de participació hi ha fer propostes per a la planificació de les infraestructures de transport públic, participar en el disseny de la política de finançament de la mobilitat de la Catalunya Central i promoure l’ús del transport públic i fomentar la mobilitat sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *