El Consell del Solsonès inicia a Lladurs les obres de millora a diversos camins d’interès comarcal

Aquesta setmana han començat el formigonat de cunetes als camins de l’Hostal de Cirera a Cambrils i el que uneix el Cap del Pla amb Orrit i Odèn, amb una inversió de més de 117.000 euros.

Les actuacions projectades a quatre municipis de la comarca ascendeixen a 301.000 euros. En alguns casos es repararan els flonjalls amb fresat i es repavimentaran i, en altres, s’aplicarà reg asfàltic a la calçada. En dos dels camins, com és el cas dels de Lladurs, es realitzaran prop de dos quilòmetres de cunetes de formigó per la millora del drenatge de la via.

A Riner es destinaran prop de 100.0000 euros a la millora del camí de Santa Susanna a Su passant per Freixinet. A Pinós, s’injectaran més de 70.000 euros al camí del nucli de Pinós; al vial de Su-Pinós-Rasa de Cuiner; al ramal d’Ardèvol i una actuació puntual prop de la rasa de Cuiner. En terme de Solsona, s’invertiran 11.000 euros al camí que condueix a Riner. Amb aquestes intervencions es volen millorar els accessos a masies i petits nuclis i les connexions entre municipis i fer els vials més segurs per als usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *