El Consell Comarcal organitza dissabte una neteja voluntària de l’entorn del pantà de Sant Ponç

Després de la bona acollida de la jornada celebrada l’estiu del 2020, el Consell i el Patronat de Turisme impulsen aquesta jornada familiar a la riba de l’embassament amb el doble objectiu de generar consciència ambiental i fer una proposta d’ecoturisme i hàbits saludables adreçada també a visitants sensibles amb l’ecologia del nostre paisatge. Hi col·laboren el Grup de Natura i l’Ajuntament de Clariana.

Per participar a aquesta neteja del pantà no cal inscripció prèvia. Qui hi vulgui prendre part ha d’acudir dissabte a les 9 del matí a l’aparcament del costat de la presa, on s’oferirà un esmorzar amb producte local. Se seguiran totes les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19. Tot i que l’organització facilitarà guants higiènics i bosses per a la recollida, es recomana dur guants gruixuts per minimitzar riscos en cas de trobar vidres o voluminosos.

La jornada de neteja es farà tant a peu com en caiac, gràcies a la col·laboració de Tirantmilles i La Caseta del Pantà, que se sumen a l’acció posant les seves embarcacions a disposició dels participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *