El Consell Comarcal ha renovat habitacions i finestres del Centre Sanitari

Ho ha fet amb un doble objectiu: millorar el confort dels pacients del sociosanitari i reduir el consum energètic de l’edifici. Els treballs han consistit en la renovació de set habitacions i els seus banys i dues sales d’ús comú de la primera planta. En concret, s’ha refet la superfície dels envans malmesos i s’han revestit les parets amb material resistent als cops. Als banys, s’ha renovat el terra per resoldre els problemes de filtracions i garantir pendents i continuïtat de paviments i s’han instal·lat plats de dutxa. A nivell de comunicacions, s’ha posat un telèfon i connexió wifi a les habitacions de la primera planta per oferir connectivitat gratuïta a la xarxa i una millor comunicació amb els familiars. Els treballs han tingut un cost de més de 36.000 euros.

Pel que fa als tancaments, s’han substituït una cinquantena de finestres de la primera i de la segona planta per millorar-ne tant l’aïllament acústic i tèrmic com l’eficiència energètica. Les obres han costat 66.000 euros.

Aquestes millores se sumen a la instal·lació fotovoltaica per autoconsum i al cablejat de dades i veu del Centre Sanitari. En conjunt, les actuacions sumen un total de 182.000 euros, subvencionats en bona part pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya i amb un ajut de 33.000 euros de la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *