El Consell Comarcal ha culminat la millora de 45 quilòmetres de camins d’interès comarcal

S’hi han invertit 767.000 euros a través d’un ajut del Departament de Territori. S’han prioritzat els vials que estaven en mal estat per afavorir la correcta mobilitat dels habitants del Solsonès, per mantenir el ferm en bones condicions i per garantir les mesures de seguretat d’uns camins que donen accés a masies i nuclis de població. Tot i que són de titularitat municipal, el Consell assumeix el compromís de fer-hi les actuacions d’arranjament necessàries.

D’una banda, s’han pavimentat 25 quilòmetres al camí de Matamargó de Pinós; al de Clarà, a Castellar de la Ribera; al de Canet al Pla d’Abella, que uneix Clariana i Navès; el de Joval, a Olius; i el de la deixalleria de Sant Llorenç.

En altres vials, s’ha aplicat un doble tractament superficial en una suma de 18 quilòmetres. Són el d’Odèn-Orrit-Cap del Pla, entre Odèn i Lladurs; i el de Les Comes al Miracle, en terme de Solsona.

Finalment, s’han formigonat prop de 3 quilòmetres de cunetes entre el camí de la Ribera Salada, el de Joval i el de la Borda, a Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *