El Consell Comarcal del Solsonès aprova les bases d’ajuts de menjador i transport escolar amb alguns canvis

El darrer ple hi va donar llum verd per unanimitat. Ara, per poder-les sol·licitar, cal que les quatre línies d’ajuts superin tot el procés de tramitació administrativa. La consellera comarcal d’Educació, Sara Vilches, ha volgut deixar clar que el Consell Comarcal només tramita aquests ajuts i que és el Departament d’Educació qui els resol.

Tant per menjador com per transport escolar es distingeix entre ajuts obligatoris, per a aquells infants que no tenen escola al municipi, i no obligatoris, que són per raons econòmiques. La consellera comarcal d’Educació, Sara Vilches, explica els detalls de les principals modificacions:

Pel que fa als ajuts de transport escolar, desapareix com a opció el fet de viure a més de 3 quilòmetres de l’escola i hi queda únicament el de renda econòmica.

Vilches també ha explicat que el Consell Comarcal està treballant en la creació d’una nova línia de transport escolar que passarà per Biosca, Torà i Llobera arran de l’adscripció recent d’aquests municipis al Solsonès. Amb aquesta ja seran 7 les línies de transport escolar que gestionarà l’ens intermunicipal.

Al marge dels ajuts de transport escolar, el Consell Comarcal també ha aprovat les bases pels ajuts culturals i socials i els destinats a escoles i AFA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *