El Concurs d’aparadors per Nadal repartirà més de 1.000€ en premis i sortejarà 5 muntatges d’aparadors d’una especialista entre els comerciants

Fins al dia 30, la regidoria de Desenvolupament Local, a través de l’Agència, té obertes les inscripcions a aquest certamen que vol incentivar la dinamització dels eixos comercials durant la campanya de Nadal.

Entre el 9 i el 19 de desembre, l’especialista en aparadorisme i marxandatge visual Bibiana Becerra passarà a valorar els aparadors. Els reconeixements econòmics seran de 300 euros pel primer premi, 200 el segon i 150 el tercer. Entre la resta, se sortejaran 15 premis de 25 euros. Tots aquests guardons seran amb targetes de prepagament per gastar exclusivament als establiments de Solsona per tal que els diners generin riquesa a la ciutat. D’altra banda, se sortejaran entre les botigues no premiades cinc serveis de muntatge de l’aparador a càrrec de Bibiana Becerra, l’especialista que farà de jurat. Els premiats podran consensuar quines dates del 2024 prefereixen.

El Concurs d’aparadors per Nadal valorarà l’impacte visual, l’originalitat, la creativitat i la coherència de l’aparador amb la botiga. L’any passat hi van prendre part 36 establiments, dels quals van resultar guanyadors Fruits Taribó amb el primer premi, Òptica Jané amb el segon i Mans i Mànigues i Lourdes Teixits empatats amb el tercer. Les bases completes del certamen es poden descarregar del web de l’Ajuntament de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *