El concert de músiques del Carnaval del cinquantè aniversari recupera dues peces de l’època de la República

Es tracta d’una contradansa vella i un pasdoble, que han estat arranjats per Albert Fontelles-Ramonet. El diumenge de Carnaval a la tarda es podran tornar a sentir aquestes dues cançons recuperades: la contradansa a la plaça de Sant Joan i el pasdoble durant la cercavila que acompanya les contradanses.

Els actes previs del Carnaval s’avancen un dia i arrenquen aquest divendres a les 10 de la nit amb el concert “Simfonies boges”. El president de l’Associació de Festes, Joan Solé, n’avança alguns detalls:

La formació “The Mentres” serà l’encarregada de donar un toc personal a la peça “A Solsona bona gent” mentre que es projectarà un vídeo de Roger Mas i Xavier Guitó versionant “Aiguardent, figues, coca i vi blanc”. Diversos excarnestoltes i Teresa Subirà posaran un toc d’humor a la vetllada amb un gag sobre la cremada mentre que la cloenda consistirà en la interpretació conjunta del Bufi, l’himne del Carnaval.

D’altra banda, s’han posat a la venda les butlletes del Testament del Carnestoltes a un preu de 2 euros i mig. Com sempre, el guanyador podrà gastar 6.000 euros en un sol dia entre les botigues de la UBAC, la Unió de Botigues Amigues del Carnaval. A més, en aquesta edició, amb motiu del cinquantè aniversari, es repartiran 1.000 euros més a l’entitat o entitats de la ciutat que el guanyador esculli. El número guanyador s’anunciarà durant la mitja part del ball de disfresses de dimarts i serà vàlid durant 15 dies. En cas que durant aquest termini no es reclami el premi, el número perdrà la seva validesa en favor d’un de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *