El Bibliotrivial creix amb una nova categoria per als joves de 1r i 2n d’ESO

En la seva sisena edició, neix La Biblioruta. Entre el 25 d’aquest mes i el 20 de setembre, la Biblioteca Carles Morató proposa dos itineraris lectors amb una proposta de llibres de diferents gèneres i convida els joves a reflexionar sobre diverses qüestions. Podran escollir entre llibres d’aventures, en l’itinerari “Viatgers intrèpids” i “Protagonistes top”, amb històries encapçalades per dones valentes i empoderades. Un cop completat el passaport, es proposarà llegir altres títols. Tots els participants entraran en el sorteig d’un lot de llibres.

Per als infants de primària, ja s’ha obert el Bibliotrivial, amb el mateix funcionament de cada any. Tindran un quadern que han d’omplir amb vuit formatgets, un per a cada tipologia: novel·la, àlbum il·lustrat, llibres sense text, còmic, coneixements, poesia, revista i biografia. Hi ha temps per participar-hi fins al 20 de setembre. Entre els que completin el repte se sortejaran llibres, jocs i una subscripció a una revista.

D’altra banda, fins al 14 de setembre, l’alumnat d’I3 a I5 té el Bibliobingo. Consisteix a llegir un llibre de cada tipologia que indica el cartró que els dona la biblioteca.

Per prendre part a aquesta iniciativa per fomentar l’hàbit lector durant l’estiu, cal apuntar-se a la biblioteca. L’any passat hi van participar prop de 150 infants, dels quals un centenar van acabar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *