El 6 reprèn l’Espai Cucanya amb atenció directa a infants de 0 a 2 anys i a les seves famílies

El Servei d’Intervenció Socioeducativa continua consolidant l’espai mantenint el recurs del joc i trobada per infants i famílies.

Les propostes i activitats pedagògiques que s’oferiran durant aquest nou curs van en total consonància amb el moment vital i de desenvolupament psicomotriu dels infants participants. L’espai de joc està dissenyat i pensat perquè els infants facin les seves primeres descobertes.

Aquest espai inclou safates d’experimentació sensorial, infraestructura per afavorir el moviment lliure, racó de contes i instruments musicals, entre altres. Per a les famílies i/o persones que en tenen cura, esdevé un lloc d’intercanvi per compartir amb altres adults les inquietuds i experiències en un moment vital de molta intensitat.

Aquelles famílies que vulguin formar part d’aquest espai es poden inscriure, de forma gratuïta, a partir del dia 3 d’octubre de 9 a 13 hores al local “EL SIS” situat al carrer de Llobera número 14, de Solsona. Per a qualsevol dubte o més informació podeu contactar-hi a través del telèfon 973483465 o bé a l’adreça de correu electrònic elsis@elsolsones.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *