El 4 de desembre torna la Fira del Tió en format presencial

La setena edició comptarà amb una desena d’artesans locals a la plaça Major durant tota la jornada, de 10 del matí a 8 del vespre, durant el qual els membres de La Menestrala donaran a conèixer els seus productes. El mercat es complementarà amb la fira d’entitats al carrer de Sant Miquel, activitats solidàries i propostes culturals i infantils.

A les portes de Nadal, el certamen té un vessant solidari amb la venda de tions i bastons a la plaça de la Catedral amb la col·laboració de Creu Roja Solsonès. La recaptació es destinarà al Rebost Solidari. Igualment, es farà la recollida de joguines noves per a les famílies més vulnerables amb la proposta “Alimenta el tió amb il·lusió”.

Pel que fa al públic infantil, haurà de buscar els tions amagats en aparadors de la UBIC i, qui guanyi, podrà encendre la il·luminació de l’arbre de Nadal de la plaça. Durant tota la jornada hi haurà jocs gegants, taller de circ, contacontes, titelles i la presentació d’un llibre.

Una altra de les novetats és el primer concurs de puzles de la Fira del Tió, que es farà a la plaça del Camp d’11 a 1. Cal inscriure-s’hi prèviament per correu electrònic a l’adreça silkesilketa@gmail.com. La música arribarà de la mà de Nusduo a la plaça Major a 2/4 d’una, El Bonsai Blau i la Banda del Pagès de Matamargó a les 5 a la plaça de la Catedral i l’Orfeó Nova Solsona a les 7 a la plaça Major.

A les 9 del vespre, el Teatre Comarcal acollirà l’espectacle benèfic “La dona i l’òpera”, un recull de fragments operístics protagonitzats per dones. Les entrades, en benefici del Rebost Solidari, es poden comprar en línia a entradessolsones.com.

Podeu consultar el programa d’actes complet de la setena Fira del Tió a firadesolsona.com. Ho organitzen Solsonès Fires del Consell Comarcal, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Solsona i la Menestrala amb el suport de la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *