Eduard Gener publica la setmana que ve el seu cinquè disc, que homenatja el músic autodidacte de poble

Porta per títol “Swing de comarques”, surt a la venda dimarts vinent, l’11 d’octubre a les plataformes, i s’estrenarà en un concert al Teatre Comarcal el 22 d’octubre. Eduard Gener defineix així el single i el disc:

En aquest sentit, la imatge de portada és a Sant Andreu de Montconill, una església situada entre la Segarra i el Solsonès. La foto és de Bernat Moreno i el disseny, de la cardonina afincada a Solsona Erika Escudero. Com sempre, Eduard Gener treballa amb professionals locals de diferents àmbits. Entre els músics hi ha Andreu Moreno i Montserrat Isanta mentre que la tècnica de llums del concert del Teatre Comarcal serà Sara Reig. Eduard Gener reconeix que li agrada treballar amb gent d’aquí en tant que es coneixen bé.

“Swing de comarques” arriba tan sols un any després del seu últim treball, “Enyoro el teu amor tan dolç”. El prolífic cantautor presentarà el seu cinquè disc al Teatre Comarcal el proper 22 d’octubre a les 9 del vespre “entre làmpades antigues dels 50, un estol de músics locals i un piano de cua blanc”, segons avança. Més endavant té previst actuar a Manresa i a Barcelona. Les entrades pel concert de Solsona ja són a la venda al web eduardgener.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *