Dues ramaderes creen una marca de roba laboral donant la volta a la granota de treball perquè sigui còmoda i adaptada al cos de la dona

Montse Cardona, d’Olius, i Sònia Morell, que havien estudiat juntes, han impulsat Monoa. La peça inicial i estrella és la granota de treball, que té un sistema de cremallera que permet obrir-la per la meitat i abaixar-se la part dels pantalons, una qüestió primordial i pràctica per anar al lavabo o canviar-se durant la menstruació. A més, el teixit és agradable i suau, té punys amb botons per pujar i abaixar la màniga en funció de les necessitats, puny al camal del pantaló per poder-se ajupir i posar-se les botes amb facilitat i també butxaques per poder guardar el mòbil i altres elements. Montse Cardona explica l’origen de Monoa:

 Després d’això, es van adonar que també hi havia una necessitat per a la roba de treball d’home i és per això que també n’han creat una per a ells i una altra per als nens. També han dissenyat mocadors pel cap, dessuadores i samarretes. Tenien clar que volien fomentar l’economia circular i que s’havia de produir a Catalunya i és per això que van optar per una fàbrica de Les Masies de Voltregà que produeix les peces.

A banda de la necessitat d’anar còmodes, Sònia Morell i Montse Cardona reivindiquen que també tenen dret a anar ben vestides:

Les granotes de treball i els altres productes de la marca Monoa es poden comprar a través del seu compte d’Instagram i properament també a la nova pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *