Diversos grups polítics donen suport a les reivindicacions salarials dels treballadors del Centre Sanitari i es comprometen a traslladar les seves peticions al Parlament

Junts, el PDeCAT, l’Agrupació d’Electors Independents del Solsonès, En Comú Podem Lleida, el PSC i la CUP, com a formacions que es presenten a les eleccions de diumenge, han signat un document amb diversos compromisos vers el personal de l’ens de salut. En primer lloc, constaten la importància de comptar amb tots els recursos i serveis sanitaris necessaris per tal d’evitar la despoblació i els grans desplaçaments innecessaris als centres sanitaris de referència. Els grups polítics també es comprometen a impulsar una taula de treball entre administracions públiques afectades, personal, experts i entitats del territori per definir el model sanitari del Solsonès pels propers anys i definir els equipaments, serveis i recursos necessaris de cara al futur.

Les formacions que concorren a les eleccions de diumenge també demanen al Consell Comarcal que s’estableixi una interlocució constant i fluïda amb els representants dels treballadors. Així mateix, es comprometen a sol·licitar la compareixença d’una representació del personal al Parlament perquè expliquin quina és la seva situació i si s’ha resolt satisfactòriament.

Junts, el PDeCAT, els Independents, En Comú Podem, el PSC i la CUP mostren el seu suport inequívoc a les demandes d’equiparació salarial amb la resta de professionals sanitaris de Catalunya i al pagament dels increments salarials pendents. Així mateix, insten el Centre Sanitari, el Consell Comarcal, el Departament de Salut i el CatSalut que facin les gestions oportunes per pagar aquests increments salarials pendents al més aviat possible i d’acord amb els treballadors. Finalment, els grups polítics reconeixen públicament la feina i la implicació dels professionals del Centre Sanitari en uns moments especialment difícils per la crisi de la Covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.