Demà s’obren les inscripcions del Casal de Nadal gratuït per a infants del Solsonès d’entre 3 i 12 anys

Funcionarà les tardes del 27 d’aquest mes al 4 de gener exceptuant el cap de setmana. Es farà al Casal Cívic de 4 a 7 de la tarda amb una hora més de canguratge opcional. Les famílies interessades es poden inscriure a partir de demà i fins al dia 19 al web entretemps.elsolsones.cat. Cal haver-s’hi registrat prèviament.

Al Casal de Nadal s’hi faran activitats de lleure i creatives, com manualitats, jocs, cuina o sortides. Hi poden optar tots els infants del Solsonès nascuts entre el 2011 i el 2019. Si la demanda supera l’oferta, es prioritzaran les famílies amb altres càrregues de cura i també es valoraran els infants que facin ús del servei de manera fixa.

Aquesta oferta s’emmarca en el projecte “Entretemps” que promouen l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal a través dels Serveis Socials per reforçar els serveis de cura fora de l’horari escolar i així facilitar la conciliació de les famílies. Aquesta iniciativa va començar amb un Casal de Natura a final d’agost i ha continuat amb activitats els dissabtes de tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *