Deixant Empremta organitza tallers artístics gratuïts a Solsona i Cardona aquesta primavera

Estan destinats a joves i persones vinculades a entitats socials del territori i els dirigiran artistes joves locals per potenciar i visibilitzar la seva feina.

A Cardona aquesta setmana ha començat un taller de dansa i treball corporal amb la ballarina cardonina Arian Marsinyach mentre que a mitjans de juny Ester Bacardit dirigirà un taller d’il·lustració de contes amb paper.

Els tallers de Solsona arriben a final d’aquest mes. Bernat Padró dinamitzarà un taller de ritmes del món. Serà els dijous a la tarda entre el 26 de maig i el 16 de juny de 2/4 de 7 a 8 del vespre a l’auditori de la sala polivalent. Els divendres d’aquestes mateixes setmanes Marc Santaeulària impartirà un taller de fotografia amb el mòbil en el mateix horari. L’objectiu del taller és aprendre a visualitzar la imatge abans de fer-la, destacar els petits detalls i aprendre a com expressar-nos amb un mòbil i un paisatge davant dels nostres ulls. El tercer taller gratuït a Solsona serà de grafitis i murals i anirà a càrrec de l’artista plàstica de Sant Llorenç Sònia Genestar. Es farà el dissabte 28 i els dissabtes de juny d’11 a 2/4 d’una a la sala d’actes del Casal de Cultura. Aquestes sessions pretenen explorar diferents tècniques plàstiques i activitats que fomentin el pensament creatiu amb l’objectiu de fer un mural conjunt a la Fira del Voluntariat, el 2 de juliol.

Tots els tallers són gratuïts però cal inscriure’s prèviament a info@deixantempremta.org. El resultat d’aquestes sessions es mostrarà a la fira del juliol a Solsona, on s’oferirà un tastet d’aquestes activitats. Les sessions s’emmarquen en el projecte “Teixim solidaritat” per fomentar el voluntariat local al Solsonès i a Cardona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *