Creu Roja El Solsonès fa una crida a col·laborar al Gran Recapte

La quinzena edició de la campanya de la Fundació Banc dels Aliments arriba aquest divendres i dissabte. Aquesta iniciativa solidària té com a objectiu informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre entorn i, alhora, afavorir la donació d’aliments, sempre amb el focus posat en les persones en situació de vulnerabilitat.

S’hi pot col·laborar fent aportacions físiques d’aliments o bé donatius econòmics a la caixa dels establiments col·laboradors o bé a través del web granrecapte.com. Els aliments més necessaris són la llet i l’oli, però també aliments infantils, llegum, arròs o conserves de peix i carn. Al Solsonès es podrà col·laborar de forma mixta, amb aliments o donacions econòmiques, als supermercats BonÀrea, Caprabo i Condis. Econòmicament també es podran fer aportacions a Lidl i Mercadona. Físicament, es poden portar aliments a Ca la Carme Gras, l’Estació de Servei Setelsis, Llobet i Spar.

D’altra banda, Creu Roja El Solsonès busca voluntaris per col·laborar amb el Gran Recapte. Les persones interessades es poden adreçar a l’entitat trucant al 616 415 760 o enviant un correu electrònic a l’adreça elsolsones@creuroja.org.

Durant el 2023, a les comarques de Lleida s’ha mantingut una xifra d’usuaris molt semblant a la de la pandèmia però s’han repartit un 30% menys d’aliments que l’any passat. En concret, s’ha distribuït un 60% menys de llet i un 90% menys d’oli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *