Convoquen un ple extraordinari al Consell Comarcal aquest dimecres per abordar la polèmica vacunació del gerent

La convocatòria arriba després de quatre dies d’intercanvi de declaracions i retrets entre els grups comarcals, després que al ple ordinari de dijous passat es destapés aquesta qüestió.

Dissabte al migdia, la direcció mèdica, en roda de premsa, va donar explicacions de quins perfils estaven inclosos al pla de vacunació del Centre. El director mèdic, Juan Campus, assegurava que des de ‘Coordinació de Vacunació’ va rebre la instrucció de vacunar tota la plantilla del Centre Sanitari.

Amb la confirmació de la Generalitat, Campus explica que es va posar en contacte directament amb la presidenta i el gerent per oferir-los la possibilitat de vacunar-se.

D’altra banda, la presidenta del Consell, Sara Alarcón, ha confirmat a Solsona FM que no ha rebut la vacuna per motius de salut. Alarcón argumenta la convocatòria del ple:

Les reaccions per part dels grups a l’oposició al Consell no s’han fet esperar. Des d’Alternativa per Solsona – CUP asseguren que l’explicació del Consell i el Centre Sanitari té força llacunes i consideren que s’ha generat una situació de greuge cap a aquells treballadors que estan més exposats a contagi i a ser transmissors a persones vulnerables. Oscar Garcia és el portaveu de la CUP al Consell:

  També reclamen més transparència amb els plans de vacunació i, en cas que s’hagi produït alguna negligència, demanen que les parts implicades assumeixin la seva responsabilitat i posin el seu càrrec a disposició del ple. Ho apunta la portaveu comarcal de Junts, Isabel Pérez:

El ple extraordinari es durà a terme dimecres a les 6 de la tarda amb un únic punt a l’ordre del dia: el pla de vacunació al Centre Sanitari i la seva instrucció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *