A partir de l’1 de setembre, les bonificacions a la C-16 els dies laborables només es podran gaudir amb sistemes de pagament dinàmic

El mes vinent els usuaris de la C-16 que disposin de Via-T o Satelise, que es descarrega a través d’una aplicació mòbil, tindran una reducció de la tarifa del 45% els dies laborables independentment del tipus de vehicle amb què circulin. És una mesura anunciada pel Departament de Territori i Sostenibilitat que vol descongestionar la C-55 i que implicarà un estalvi considerable als usuaris d’aquesta via.

Del mes vinent en endavant, tan sols els usuaris de l’autopista Terrassa-Manresa que disposin de Via-T o Satelise, que es descarrega a través d’una aplicació mòbil, tindran una reducció de la tarifa del 45% els dies laborables independentment del tipus de vehicle amb què circulin. És una mesura anunciada pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Així mateix, els turismes que circulin a la C-16 els dies laborables en hora punta tindran un descompte del 50% si hi accedeixen pels enllaços Manresa Sud, Manresa Centre, Sant Fruitós de Bages, polígons de Sant Fruitós o des de la C-16 Sallent-Berga en tots dos sentits de circulació. Pel que fa als conductors que accedeixin a l’autopista per Sant Vicenç de Castellet i es dirigeixin a qualsevol de les sortides que acabem d’esmentar, la via serà gratuïta. També ho serà pels vehicles elèctrics que utilitzin el sistema Via-T. D’altra banda, hi ha descomptes acumulatius del 30% per als turismes amb Via-T que siguin ecològics i del 40% per als Vehicles d’Alta Ocupació en els quals hi viatgin un mínim de 3 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *