Càritas Parroquial Solsona posa en marxa un programa adreçat a les famílies de classe mitjana afectades per la crisi de la Covid-19

Té com a objectiu aturar i minvar la repercussió econòmica i psicològica que pugui originar aquesta epidèmia. Perdre la feina, esgotar els estalvis i no poder fer front a fets sobrevinguts o esgotar l’atur són algunes de les situacions que atendrà Càritas Parroquial a través del programa d’ajuda social diocesà “És molt”. S’emmiralla en una iniciativa endegada a principi d’aquesta dècada per fer front a la crisi econòmica. Ho explica Vanessa Mangas, treballadora social i responsable d’aquest projecte:

“És molt” pretén donar resposta a les necessitats que fins ara aquestes famílies podien cobrir com per exemple pagar el lloguer, la hipoteca o el rebut d’autònoms. Per tant, el perfil d’usuari d’aquest programa són totes aquelles persones que no han necessitat recórrer a ajuts públics destinats a cobrir un problema de cronicitat. També s’assessoren les famílies en algunes aspectes d’economia domèstica per reduir despeses, mostrar altres maneres d’estalviar o acompanyar-los en el procés d’acomodament a uns ingressos diferents. En casos d’habitatge, també s’ofereix l’assessorament d’una advocada de Càritas per negociar hipoteques o tramitar ajuts. Les persones que es vulguin acollir al programa d’ajuda social de Càritas Parroquial poden adreçar-se al despatx situat als baixos de la parròquia els dilluns de 9 a 1 o bé trucant al 609 94 24 90, demanant per Vanessa Mangas.

          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *