Avui s’obren les inscripcions pels exàmens de Cambrigde a Solsona

Les proves es faran el 10 de juny i hi ha temps per apuntar-s’hi i fer el pagament fins al 24 d’abril. Les inscripcions es poden formalitzar a través de l’escola o una acadèmia o bé enviant un correu electrònic a cambridge@ajsolsona.cat. En cas que sigui necessari un format d’examen adaptat, cal indicar-ho i fer la inscripció abans del dia 12.

Els exàmens de Cambridge a Solsona s’organitzen des del 2016 a través de la regidoria d’Educació per incentivar l’aprenentatge de la llengua anglesa entre la població. Maria Claret i Sara Malé són les encarregades de gestionar la part tècnica. A les proves de nivell o mock exams de principi de mes hi van prendre part de forma voluntària 85 persones mentre que l’any passat es van examinar una seixantena d’alumnes.

Des de Cambridge Lleida es demana un mínim de persones per a cada nivell. En cas que no s’hi arribi, es pot anul·lar la prova per a algun certificat i es retornaria l’import pagat. Els preus de la convocatòria oscil·len entre els 60 i els 200 euros en funció del nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *