Aquesta setmana es posa en marxa un nou espai del Servei Connectem de l’Agència per ampliar serveis per a la recerca de feina

Funcionarà els divendres de 2/4 d’11 a 2/4 de dues a la Biblioteca Carles Morató i els dijous en el mateix horari a la Biblioteca Marc de Cardona.

Una tècnica d’orientació laboral donarà suport als usuaris i dinamitzarà les activitats. Amb tot, l’espai disposarà d’ordinadors per preparar o actualitzar el currículum, consultar ofertes o dur a terme qualsevol altra tasca relacionada amb la recerca de feina. Per a fer-ne ús, cal estar inscrit al Servei Connectem i donat d’alta com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Fora de l’horari d’atenció al públic, es programaran tallers per millorar l’ocupabilitat, que s’aniran ajustant a les necessitats que es detectin. El primer serà el 24 de gener a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. Carlos Bella, expert en desenvolupament personal i professional, impartirà un taller per superar amb èxit una entrevista de feina.

El nou espai del Servei Connectem s’emmarca en les línies de treball d’un nou projecte de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona que es durà a terme a partir d’ara i durant el 2023. Té com a objectius millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i la competitivitat del teixit productiu del territori així com afavorir la cobertura de llocs de treball a través de l’atracció i la fidelització del talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *