Aquest Nadal el Museu sta guai

Aquest és el lema de la programació nadalenca de l’equipament solsoní, que posa el focus en infants i adolescents. La primera cita, aquest dissabte, és el taller familiar “La càpsula del temps”. Les famílies enterraran un missatge, una foto o un objecte en un indret especial per tal que els arqueòlegs del futur puguin saber com és la nostra vida actualment. L’activitat tindrà lloc al Museu dissabte a 2/4 de 12 del migdia, té un cost de 3 euros i es preveu que s’allargui una hora i mitja. Cal fer reserva prèvia trucant al 973 48 21 01 o bé enviant un correu electrònic a museu@museusolsona.cat. I amb el títol de “Tres, dos, un, càmera…Museu” es convoca un concurs amb el qual l’equipament solsoní vol captar l’atenció dels adolescents. En grups d’amics d’entre 4 i 5 membres amb mòbil en mà, se’ls reptarà a fer diferents proves com cantar, dibuixar o ballar seguint un guió i enregistrant-ho. L’accés al Museu serà lliure dins el seu horari els dies 27 i 28 d’aquest mes i 2, 3 i 4 de gener. Els joves hauran d’enviar el vídeo al Museu i els guanyadors podran escollir com a premi o bé un sopar amb la colla o bé una sessió de fotografia en grup. La directora tècnica del Museu de Solsona, Lídia Fàbregas, comenta l’objectiu d’aquesta iniciativa:

Qui ho prefereixi, pot fer la visita al Museu en família amb una guia de paper, una proposta d’activitats interactives. El nou horari d’hivern del Museu és ampliat. Així, fins al 15 de març, l’equipament estarà obert també els dimecres i els dijous. L’horari serà de dimecres a dissabte d’11 a 5 i els diumenges d’11 a 2.

D’altra banda, pel proper dia 28 s’ha programat una visita guiada a l’exposició temporal “Aguaitant Solsona” a càrrec del comissari de la mostra, Jaume Tarrés. Serà a 2/4 de 12. També es recomana fer reserva prèvia trucant al 973 48 21 01 o bé enviant un correu a museu@museusolsona.cat.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *