Aquest cap de setmana arrenca la programació del Litenatura a la Vall de Lord

S’han programat actes de Sant Jordi per a tots els públics a Sant Llorenç per fer accessible la cultura a tothom i, alhora, emmarcar-la en el paisatge natural, arquitectònic i històric de la zona.

Tant dissabte com diumenge de 10 a 11 es podrà visitar l’interior i el retaule gòtic de la Capella de la Pietat, situada al costat de l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord. Dissabte a les 11, d’aquest indret en sortirà una visita guiada i un recital de contes i poemes per les fonts de Sant Llorenç adreçats al públic familiar. A la tarda, a les 5, a la biblioteca municipal de Sant Llorenç, Assumpta Mercader oferirà una sessió de contacontes que porta per títol “Contes d’aigua dolça i salada”. Una mica més tard, dissabte a les 7, al claustre de l’església de Sant Llorenç, hi haurà un recital de microcontes a càrrec dels Llenguaferits amb l’espectacle “Entre nosaltres”. La programació del Litenatura continuarà diumenge a les 12 del migdia al claustre. Jordi Nogués presentarà el seu llibre ambientat a la Vall de Lord i titulat “Terres de frontera”.

Els actes de Sant Jordi a Sant Llorenç seguiran el cap de setmana següent. El dissabte 27 a les 5 de la tarda s’entregaran els premis dels Jocs Florals al claustre. Finalment, el diumenge 28 a les 6 de la tarda al teatre municipal, es projectarà la pel·lícula d’abril del Cicle Gaudí. Es tracta de “Saben aquell”, que tracta la vida de l’humorista Eugenio. Les entrades ja estan disponibles a entradessolsones.com o bé a taquilla a partir de mitja hora abans de la projecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *