Alternativa per Solsona-CUP organitza una taula rodona sobre l’habitatge cooperatiu

Tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 de 12 del matí a la sala d’actes de l’Ajuntament.

L’objectiu és posar en comú experiències de cooperatives d’habitatge, entendre el seu funcionament i posar sobre la taula aquest model que en els últims anys ha proliferat arreu de Catalunya impulsat per persones que volen tenir accés a un habitatge digne i assequible.

Hi intervindran Anna i Arnau Borràs, de la Cooperativa d’Habitatge de Berga Cal Blanxart, i Nico Planterose, titular de la cartera d’habitatge de l’Ajuntament de Cardedeu fins al juny passat i membre de Sostre Cívic. Moderarà David Guàrdia, també integrant d’aquest col·lectiu.

La cooperativa d’habitatge Cal Blanxart està situada al barri vell de Berga, recuperant un edifici en desús a través de formes de vida comunitària i la propietat col·lectiva. D’altra banda, Sostre Cívic aglutina projectes d’habitatge cooperatiu arreu de Catalunya i difon aquest model. Per a Alternativa per Solsona-CUP per solucionar el problema de l’habitatge i garantir que tothom tingui accés a un habitatge digne, cal generar alternatives al model especulatiu a través de polítiques en tots els fronts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *