Al Solsonès s’han detectat tres nous positius de coronavirus. Des de l’Ajuntament i el Centre Sanitari asseguren que estan sota control

S’han registrat durant el cap de setmana a partir de proves PCR realitzades al Centre Sanitari. Per evitar la propagació de la malaltia ja s’han aplicat els protocols sanitaris amb l’aïllament de les persones afectades i dels seus contactes.

Davant aquests nous casos, l’ajuntament solsoní ha fet una crida a la responsabilitat i a la prudència i demanen que es mantinguin les mesures de seguretat com l’ús de la mascareta, la higiene de mans i respectar les distàncies.

També han desmentit un missatge que circulava per les xarxes socials en què es vinculava un dels positius amb les piscines municipals. Asseguren que els protocols de seguretat i prevenció són molt escrupolosos i demanen que no es contribueixi a difondre informacions falses.

El Centre Sanitari ha intensificat la realització de PCR de manera excepcional arran dels últims casos detectats i sempre sota criteri estrictament mèdic per garantir el control de la malaltia i contenir-ne la propagació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *