Accés a l’habitatge, comerç local i mobilitat sostenible, eixos del programa electoral de la CUP

Alternativa per Solsona ha fet pública avui la seva proposta política pels propers 4 anys. Defensen que parteix d’una idea clara de ciutat treballada des de l’assemblea local i les aportacions de persones externes.

Els cupaires posen de manifest que Solsona es troba en una situació greu de manca d’habitatge, sobretot de lloguer. Per això proposen una sèrie de mesures, com l’ampliació del parc públic d’habitatge de nova construcció, gravar fiscalment els pisos buits de grans tenidors i fomentar la masoveria urbana i les cooperatives d’habitatge seguint l’exemple d’altres municipis.

En l’àmbit econòmic, Alternativa per Solsona posa el focus en el comerç local. En aquest sentit, reclama la posada en marxa de plans actius per trobar relleu als comerços en procés de jubilació per tal de garantir que segueixin oberts. Sentim una altra de les propostes destacades en aquest sector. Pilar Viladrich, cap de llista de la CUP: 

D’altra banda, els cupaires defensen que a nivell municipal també es poden impulsar polítiques de lluita contra el canvi climàtic. A nivell de mobilitat, aposten per reduir l’ús excessiu del vehicle particular dins de la ciutat. En aquesta línia, advoca per pacificar zones com el nucli antic, la plaça del Camp i entorns escolars.

Aquestes i altres propostes detallades del programa electoral es poden consultar al web alternativapersolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *