A partir de divendres rebran la notificació els 72 solsonins designats per anar a les meses electorals el proper 9 de juny

El sorteig s’ha fet, com sempre, a través de la plataforma telemàtica de l’Institut Nacional d’Estadística, entre les persones d’entre 18 i 70 anys. Els vocals han de saber llegir i escriure i els presidents de mesa han de tenir, com a mínim, estudis de batxillerat o formació professional de segon grau.

Per a les eleccions al Parlament Europeu hi ha 6.472 electors a Solsona, una quarantena més de persones que diumenge, ja que s’hi afegeixen els ciutadans comunitaris que han manifestat la voluntat d’exercir el seu dret a vot. En canvi, les meses electorals es redueixen de 10 a 8, ja que la normativa estableix en 1.300 els electors per mesa en lloc de 1.000 com a les del Parlament de Catalunya.

Així doncs, les persones escollides per formar part de les meses rebran la notificació corresponent a partir de divendres. Qui hagi de presentar al·legacions ho podrà fer a través del correu electrònic a la Junta Electoral de Zona que apareix a la notificació o adreçar-se a la Secretaria de l’Ajuntament si necessita assessorament per tramitar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *