Una vintena de joves ofereixen els seus serveis a famílies i particulars del Solsonès a través del tauler d’anuncis de l’Oficina Jove

Canguratge, reforç escolar, atenció a persones que necessiten ajut per fer la compra o altres tasques són els serveis més habituals que presten aquests joves d’entre 16 i 29 anys. L’Oficina Jove fa una crida a les famílies i particulars de la comarca que necessitin cobrir algun d’aquests serveis perquè consultin el tauler en línia o bé presencialment a l’oficina ubicada a la planta baixa del Casal de Cultura i Joventut.

Aquest espai virtual que es va posar en marxa fa tres mesos té com a objectiu posar en contacte persones interessades a accedir a les seves primeres experiències laborals i famílies o particulars que requereixin els seus serveis. Sorgeix de la demanda de feina i activitats de caire informal que rep l’Oficina Jove a través del tècnic referent d’ocupació juvenil. A més, s’aposta per incentivar que els joves amb talents específics puguin oferir els seus serveis a la població de la comarca omplint un formulari en línia des del web de l’Oficina Jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *