Un vídeo personalitzat, una bústia màgica i un espectacle musical acolliran els patges i els Reis a Solsona

Les regidories de Cultura i Educació i la Comissió de Reis han ideat diverses propostes amb nous formats perquè els infants visquin l’ambient nadalenc malgrat les limitacions per la Covid-19.

Al marge del tren de Nadal que us explicàvem ahir, els Reis Mags ofereixen la possibilitat d’enviar vídeos personalitzats a tothom qui ho demani, siguin petits o grans. Inspirats per la productora local Vilà Produccions, qui ho vulgui pot demanar el missatge especificant el nom i l’edat de la persona destinatària per correu electrònic a reismagsasolsona@gmail.com. Hi ha temps fins al dia 18 i els Reis enviaran el vídeo per correu electrònic.

Per tal de fer arribar els desitjos dels més petits als Mags d’Orient, a partir del dia 22 i fins al 3 de gener, les tardes dels dies laborables de 5 a 8 hi haurà una Bústia Màgica per dipositar la carta al vestíbul de l’Ajuntament amb sorpresa inclosa. Els dies 24 i 31, tancarà portes a les 7, i, en canvi, els dies 2 i 3 de gener, funcionarà també d’11 a una. L’entrada s’organitzarà per nuclis familiars. Es demana a tothom que respecti la durada de l’activitat per evitar aglomeracions i esperes innecessàries a l’exterior i facilitar que totes les famílies que ho desitgin en puguin gaudir.

La tarda del dia 5, la cavalcada se substituirà per un espectacle musical de 20 minuts de durada a la sala polivalent per torns. L’entrada serà gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament per assignar seient i seguir les mesures de seguretat a través de la plataforma entrades.turismesolsones.com

La regidora de Cultura i Educació, Judit Gisbert, destaca l’esforç que s’ha fet per buscar alternatives que no decebin els petits de casa, un dels col·lectius que més ha patit les restriccions de la pandèmia. Igualment, agraeix l’enginy i la dedicació de totes les persones que ho fan possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *