Torna la campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial de la Xarxa de barris antics

Aquest mes comprar al comerç local de Solsona té premi. Un total de 68 establiments d’arreu de la ciutat s’han sumat a la iniciativa i tenen una urna on dipositar les butlletes amb què la clientela entrarà al sorteig de premis.

En la seva onzena edició, la campanya es rebateja amb el lema “Compra i descobreix Catalunya” i inclou el sorteig d’una experiència turística a cadascun dels 32 municipis de la Xarxa de barris antics amb projectes que hi participen. A Solsona, el 6 de juliol se sortejaran 32 experiències entre les butlletes dels clients i una entre els establiments adherits.

D’altra banda, la seixantena llarga de persones que hagin guanyat l’experiència a Solsona podran gaudir-ne a la tardor. Valorada en prop de 100 euros, consistirà en una visita guiada i un dinar per a dues persones, un lot de productes de les comarques de Lleida i vals de compra per gastar al comerç solsoní.

A Solsona, “Compra i descobreix Catalunya” és una campanya coordinada per la regidoria de Desenvolupament Local. En podeu trobar tots els detalls al web xarxabarris.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *