Suspenen la recerca de mossèn Xavier Castelló per falta de nous indicis

Després de cinc dies amb l’operatiu en marxa, els Bombers han tancat el dispositiu. Amb tot, avui una barca del GRAE revisarà el perímetre del pantà de la Llosa del Cavall per descartar que el desaparegut es localitzi en algun punt d’aquesta àrea.

Recordem que es tracta de mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, diagnosticat d’alzheimer i amb diabetis. Dijous al migdia va sortir a passejar pels voltants del Santuari de Lord i se li va perdre la pista. Des d’aleshores, Bombers, Mossos, ADF Vall de Lord i voluntaris l’han estat buscant per terra i aire però, malauradament, no s’ha pogut localitzar. L’Ajuntament de Sant Llorenç ha expressat el seu agraïment públic a totes les persones que han participat activament en la recerca i ha mostrat el seu suport a la família i amics en aquest moment d’incertesa.

Per la seva banda, el Bisbat de Solsona també ha emès un comunicat d’agraïment i destaca que, si bé s’ha clausurat el dispositiu d’emergència de recerca, la cerca continua oberta a través de Mossos, serveis de trànsit i hospitals i que, si apareix qualsevol nova pista, es reactivaria la recerca proactiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *