Set nous grups escolars confinats al Solsonès en les últimes hores

Ja són prop de 200 els estudiants de la comarca en confinament: quatre grups de 2n i 4t d’ESO i primer de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta, dos grups de Setelsis i un quart d’ESO de l’Escola Arrels Secundària. Se sumen als estudiants de secundària usuaris del transport escolar de la línia de Navès i la llar d’infants Els Piteuets de Sant Llorenç, que ja estaven en quarantena.

Amb el brot de la residència de Solsona, que ja ha causat 25 defuncions; els 53 nous positius els últims 4 dies i un risc de rebrot de la comarca per sobre del 3%, la presidenta del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, Sara Alarcón, ha qualificat aquests dies de setmana negra. Al volum de feina que suposa la situació pels rastrejadors Covid, l’ens de salut té 10 professionals de baixa a causa de la pandèmia. La presidenta ha explicat que en tant que a Althaia hi ha una ocupació molt elevada, es demana al sociosanitari que s’espongi, però, donada la conjuntura, només hi ha un llit lliure per absorbir els pacients del Solsonès que puguin venir derivats de Manresa. Sara Alarcón exposa quina és la situació:

  En aquest sentit, fa una crida a minimitzar els contactes socials i a no acudir al Centre Sanitari i no trucar-hi si no és imprescindible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *