S’esgoten les entrades als ballets de la Festa Major i valoren la possibilitat excepcional d’obrir-ne nous torns

Ja no queden invitacions ni pel dia 8 ni pel dia 9. Des fet, la cua que es va formar ahir al carrer del Castell per recollir-les va fer que s’exhaurissin en una hora i mitja. El 20% d’entrades que es van reservar per dispensar a la tarda a la biblioteca també van volar. Ara s’ha obert una llista d’espera que ahir al migdia ja tenia més de 200 persones per a possibles baixes o en cas que s’aconsegueixi organitzar algun torn més de ballets a banda dels previstos. De fet, aquesta és la decisió que han de sospesar demà els tres estaments responsables del folklore solsoní: l’Ajuntament, l’Agrupació de Geganters i la Confraria de la Mare de Déu del Claustre. L’elevada expectació que ha generat la recuperació dels ballets per Festa Major després del parèntesi obligat per la pandèmia fa que l’organització es vegi forçada a adoptar mesures excepcionals.

Tal com es va fer per Corpus, els ballets dels dies 8 i 9 es faran amb capacitat restringida a la plaça Major i amb el públic assegut. Les localitats no són numerades. L’accés a la plaça s’obrirà a ¾ de 12 del migdia per tres punts: el carrer del Castell, la plaça de Palau i el carrer de Sant Cristòfol.

També ahir es van començar a dispensar invitacions per als concerts de nit a la sala polivalent: el del dia 8 amb l’Orquestra Junior’s i el del 9 amb la Principal de la Bisbal. Ahir al migdia se n’havien repartit 141. D’altra banda, s’han obert les reserves per a persones amb mobilitat reduïda per veure els ballets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *