L’Audiència de Barcelona condemna un veí de Navès a un any i nou mesos de presó per desordres públics greus i resistència a l’autoritat

Els fets es remunten al 30 de gener del 2018 durant les protestes al Parc de la Ciutadella després de la investidura fallida de Carles Puigdemont. Els Mossos d’Esquadra van arrestar Josep Rosas per intentar trencar la cadena que tancava les portes del parc i per agredir un agent dels Mossos que ho volia impedir: uns fets que el mateix Rosas va negar durant el judici.

Abans del judici, la fiscalia demanava tres anys de presó per a ell, i la Generalitat, que inicialment feia d’acusació, va comunicar que se’n retirava a última hora. Tot això, el tribunal ha considerat creïble la versió dels Mossos i per això l’ha condemnat a un any i nou mesos de presó per desordres públics greus i resistència a l’autoritat. Sentim una part de l’al·legat final de Josep Rosas al judici:

A partir d’ara el proper pas serà demanar la revisió de la sentència a un tribunal superior i, en cas que mantingui o redueixi la condemna, serà l’Audiència Provincial de Barcelona qui haurà d’estudiar la petició de no ingrés a presó, que sembla el més probable.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *