L’Ajuntament d’Olius aconsegueix la titularitat de dos locals de la plaça de l’Olivera després de més de 8 anys de tràmits

Aquesta setmana s’han obtingut els documents notarials definitius perquè finalment passin a mans del consistori després de 8 anys de tràmits en departaments de la Generalitat i jutjats.

En el seu moment, l’Ajuntament va adquirir aquests locals a través d’una permuta de la cessió que es fa sempre quan hi ha una actuació urbanística, en aquest cas, l’ampliació de la urbanització del Pi de Sant Just per la banda sud, a la zona de Moriscots. Segons ha explicat a Solsona FM l’alcalde d’Olius, Antoni Márquez, la permuta es va dur a terme però no es va poder certificar davant la Direcció General de Patrimoni perquè el projecte d’ampliació no estava fet. Sentim Antoni Márquez:

Per arribar al final d’aquest llarg i complicat procés, l’Ajuntament ha requerit a l’empresa constructora, CIOSA, que elaborés el projecte d’ampliació de la urbanització, que ha estat validat i, amb aquest document, el consistori d’Olius ha pogut inscriure la part que li corresponia i poder fer la permuta amb els locals.

Al local que estava inicialment destinat a dispensari mèdic se li ha donat un ús d’educació en el lleure en tant que el CatSalut no preveu la descentralització del Centre Sanitari. El segon local és un espai polivalent que els veïns poden demanar per dur-hi a terme activitats socials, familiars o de lleure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *