L’Ajuntament de Solsona treu a concurs les places de monitors per a les piscines tot i la incertesa

En tant que cal preveure la disposició d’una borsa de personal, el consistori ha optat per obrir la convocatòria, una contractació condicionada al fet que les autoritats sanitàries permetin la programació d’activitats a l’estiu.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 15 de maig, prioritàriament per via telemàtica. A l’apartat d’ofertes d’ocupació del web ajsolsona.cat hi ha publicades les bases de la convocatòria i un manual per tramitar el certificat digital. El contracte serà de 21 hores setmanals els matins de dilluns a divendres amb un sou brut mensual de prop de 900 euros. La durada del contracte dependrà del volum d’infants inscrits. Els monitors s’hauran de fer càrrec del grup assignat i executar les activitats fixades per la persona responsable de coordinació, entre d’altres. Per aspirar a aquest lloc de treball cal ser major d’edat i tenir el graduat en ESO o equivalent. Es valorarà l’experiència professional com a monitor de lleure o esportiu els darrers cinc anys i també les titulacions vinculades a aquest lloc de treball.

La previsió és que les activitats multiesportives de les piscines municipals arrenquin el 29 de juny. Amb tot, aquesta programació estarà condicionada al permís de les autoritats sanitàries després de l’estat d’emergència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *