L’Ajuntament de Navès donarà tràmit a les primeres denúncies per incivisme de l’Aigua d’Ora

La setmana passada el consistori va rebre un total de 17 denúncies corresponents als últims 15 dies. Ara l’Ajuntament els donarà tràmit i, en cas que no prosperin, atès que sense tenir policia local és un procediment molt llarg, en delegarà la gestió a l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals. Ho apunta l’alcalde de Navès, Josep Maria Casafont:

Casafont destaca que a aquestes cal afegir-hi les d’aquest cap de setmana, que han d’arribar els propers dies. Si la setmana passada els Mossos van desallotjar una festa organitzada, els últims dies s’han pogut veure concentracions de grups nombrosos, cadascun amb els seus equips de música que, segons els veïns, es posen en marxa a primera hora del matí i fins ben entrat el vespre.

 Al marge d’això, des de Mossos d’Esquadra han imposat més d’una vintena de sancions de trànsit, sobretot per l’estacionament de vehicles ocupant la calçada del camí de la Vall d’Ora. Des de l’1 de juny als espais de bany del Solsonès els Agents Rurals han tramitat 24 denúncies i 156 inspeccions.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *