La programació del 8M a Solsona es tanca amb un espectacle interdisciplinar que reflexiona sobre el lloc que ocupen les cures envers la maternitat

Es faran quatre funcions de “Nues” al Tatrau Teatre aquest cap de setmana: divendres a les 9 del vespre, dissabte a les 7 de la tarda i diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Es tracta d’una obra pensada per a la reflexió de les persones adultes.

Nues és un projecte nascut de Sílvia Sala Vilaseca, Laura Estany Alconchel i la Cala. Sorgeix espontàniament de la necessitat de dues amigues de connectar i expressar les emocions, turments i contradiccions que s’han generat a partir de la seva primera experiència envers la maternitat; la gestació i la pèrdua de la Cala, el seu part sabent-la ja sense vida i el dol que tot aquest moviment genera.

Totes les dones que formen part de Nues utilitzen l’art per explicar aquestes vivències donant lloc a un espectacle interdisciplinar amb dansa, teatre, narrativa, poesia, teles acrobàtiques, música, pintura i art visual. Per a elles, l’art les ha salvat, permetent-los tenir una altra mirada sense deixar d’abraçar el moment present.

Les entrades per a Nues es poden comprar anticipadament en línia a través de la plataforma entradessolsones.com o bé a la taquilla del Tatrau una hora abans de començar l’espectacle i fins a esgotar localitats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *