La impulsivitat en l’adolescència, tema central de la quarta sessió del Cicle de Xerrades per a Famílies del Solsonès d’El 6

Tindrà lloc el proper dimarts a 2/4 de 6 de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou. És una activitat gratuïta que no requereix inscripció prèvia.

Anirà a càrrec de Sergi Tremp, director del FAR, l’Escola de Noves Oportunitats. En una primera part respondrà a la pregunta “Per què els adolescents són tan impulsius?”. Ho farà a través de diverses perspectives, parlant de conceptes com la dopamina, les addiccions, els canvis morfològics i físics que es produeixen entre la infància i l’adolescència i la regulació emocional durant aquesta etapa complexa. També s’abordaran aspectes com l’optimisme, la figura de l’autoritat i accions pràctiques per treballar amb els joves. En la segona part, el ponent parlarà de la seva experiència a l’Escola de Noves Oportunitats, on fa 8 anys que orienta i acompanya joves que necessiten suport per reprendre el seu camí formatiu i laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *