La Fura porta l’espectacle de Xavi Sarrià “No s’apaguen les estreles” per l’Aplec Independentista del Castellvell

La 31a edició d’aquesta proposta reivindicativa arribarà el diumenge 12 de setembre. El concert-documental es farà a les 5 de la tarda a la sala polivalent i properament se’n podran comprar les entrades a través del portal de Turisme Solsonès.

“No s’apaguen les estreles” parteix de la cançó amb el mateix títol que l’exlíder dels Obrint Pas va fer per la banda sonora de la pel·lícula “La mort de Guillem”, dedicada a Guillem Agulló, el jove independentista valencià assassinat el 1993 a mans d’un grup de militants de l’extrema dreta. L’espectacle combina música i fragments del documental de David Segarra. Narra històries de resistència i resiliència, de lluites per defensar la llengua i la identitat pròpia, de memòria contra el feixisme d’abans i d’ara o de defensa del territori explicades per persones senzilles que les han protagonitzat. Es tracta de cançons en format íntim i proper amb sonoritats i instrumentació mediterrània.

L’entrada a l’espectacle de Xavi Sarrià del 12 de setembre a la polivalent costa 10 euros i és gratuït pels menors de 12 anys, tot i que cal que treguin entrada per controlar l’aforament. Dos euros de cada entrada es destinaran al col·lectiu antirepressiu Alerta Solidària. Hi col·laboren el CDR Solsonès, Alternativa per Solsona-CUP, La Forja, el Consell Local per la República, Òmnium Solsonès, la delegació solsonina de l’ANC i l’Ajuntament de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *